Websites / DTP / grafische vormgeving

Wij zorgen er graag voor dat je Goed in beeld komt en vindbaar bent!

Jij wilt natuurlijk graag opvallen tussen al die andere bedrijven en concurrenten. Dat begrijpen wij maar al te goed als communicatie- & reclamespecialist. Je wilt uniek zijn en opvallen in de menigte. Dat doe je natuurlijk met een eigen identiteit dat je op allerlei manieren wilt uitstralen, zowel offline als online.

Onze DTP-specialisten en grafische vormgevers denken graag met je mee en zorgen voor een gaaf ontwerp dat bij jou past. 

Onze webdesigners zorgen er voor dat je online goed zichtbaar bent en websites een verlengstuk zijn van jouw huisstijl.

Webdesign

Ik wil een nieuwe website of wil mijn website een update geven!

DTP & Grafische vormgeving

Ik wil mijn huisstijl terug laten komen in een uniek ontwerp!

Websites & Webshops

een website of webshop laten maken?

Heb je interesse in een upgrade van jouw huidige website of wil je liever een volledig nieuwe website laten ontwerpen? Dan ben je bij CommunicatieKanjers aan het juiste adres! Wij hebben ons gespecialiseerd in WordPress. Een wereldwijd bekende CMS dat veel gebruikt wordt door bedrijven en instellingen.

Wij zorgen voor een origineel en creatief ontwerp van jouw website. Met een goede inzet van marketing richten wij specifiek op jouw sector en zorgen voor een hoge plaatsing in Google en andere zoekmachines.

Wij creëren een eenvoudig werkende website met goede vindbaarheid.

Voordat een (potentiele) klant daadwerkelijk contact met je opneemt of een dienst bij je afneemt, bezoekt hij in 90% van het geval eerst jouw website. Het is dus van groot belang dat jouw website vindbaar is, actueel is en een goede herkenbare uitstraling heeft.

CommunicatieKanjers is gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele responsive (geschikt voor desktop, tablets en mobiel) websites en webshops die wij creëren op basis van WordPress. Wij werken hierin met Divi of Elementor Pro. Voor het opzetten van een webshop gebruiken wij de extra WordPress plugin WooCommerce.

Wij bespreken samen met jou je specifieke wensen, verwachtingen en doeleinden.  Hierna komen wij met een advies, een ontwerp en bespreken we met elkaar welke content je op je website wilt plaatsen.

De webbouwers van CommunicatieKanjers regelen het hele proces van A tot Z zodat jij je hier verder niet druk over hoeft te maken. Het enige wat jij hoeft te doen is je bezig houden met je eigen werk. Want dat is waar jij goed in bent.

Als jouw website klaar is krijg je uiteraard een instructie over de werking en het bijhouden van jouw website.

Wil je liever dat wij jouw website bijhouden? Dat kan uiteraard ook. Met ons speciale abonnement zorgen wij ervoor dat jouw website volledig up-to-date blijft. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Hosting & Domeinregistratie

Zonder hosting & domein is jouw website niet online.

Een website kan niet zonder een domeinnaam en hostingpakket. Daarom bieden wij jou een compleet pakket aan en nemen daarmee alle zorgen uit handen.

Wij registreren jouw domeinnaam en verzorgen een geschikt hostingpakket. Wij zorgen voor alle (technische) ondersteuning, 24/7 backup, een SSL certificering voor jouw website en voldoende opslagruimte. Uiteraard compleet met een E-mailpakket. Wij verzorgen dit pakket graag in combinatie met jouw website zodat je alles keurig onder één dak geregeld hebt en daarmee één aanspreekpunt hebt.

Jouw doelgroep aanspreken met een pakkend ontwerp om een boodschap helder en creatief over te brengen: dat is wat wij doen en waar wij sterk in zijn!

Jij bent op zoek naar een nieuw logo of upgrade van jouw huidige logo, opmaak van jouw complete huisstijl, opmaak van folders/flyers/brochures of bijvoorbeeld de opmaak van jouw autoreclame? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zorgen voor een origineel en creatief ontwerp van jouw uiting.

Wij zorgen er graag voor dat je goed en herkenbaar gezien wordt bij jouw doelgroep!

Een huisstijl ontwerpen is een belangrijk onderdeel van jouw bedrijf. Het zorgt ervoor dat jouw bedrijf de aandacht trekt bij de doelgroep en dat de doelgroep jouw bedrijf herkent. Een veelbelovende eerste indruk kun je maar één keer maken, een pakkende logo en huisstijl is daarom van groot belang!

Wij creëren een pakkende huisstijl welke past bij de identiteit van jouw bedrijf. Wanneer jij tevreden bent over de ontworpen huisstijl, leggen we de huisstijl vast in een huisstijl handboek. Dit geeft richting aan alle grafische uitingen die mogen volgen. Vanuit de huisstijl maken we graag een opzet voor bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier, folders, flyers, etc.

Op basis van jouw huisstijl handboek creëren wij communicatiemiddelen voor print en/of web. Ook trekken wij jouw huisstijl graag door in signprojecten zoals gevelreclame, beursmateriaal en autoreclame. Doordat wij alles zelf in huis doen hebben wij de kennis en vakmanschap om de juiste opmaak te maken. Ieder zijn vak toch?

DTP & Grafische vormgeving

wij ontwerpen jouw logo, folder, autoreclame en meer!