CommunicatieKanjers is meer dan een doorsnee leverancier van drukwerk en signing   |   Wij zijn jouw totaalpartner in visuele communicatie

wij bieden een ruim assortiment

sign & (auto)reclame

CommunicatieKanjers is jouw partner in signing & (auto)reclame. Wij begrijpen het belang van visuele communicatie en wij bieden tal van mogelijkheden om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Zo valt je op tussen de concurrentie en tegelijkertijd maakt je duidelijk wat jouw aanbod is. Wij geven jouw bedrijf identiteit en zo wordt je altijd herkent door klanten en potentiële klanten. 

Reclamevlaggen

raamdecoratie

interieur styling

gevelreclame

autobelettering/wrap

beurs & evenementen

val lekker op!

sign

Signing kent tal van verschillende mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om de beste en meest duurzame oplossingen te bedenken. Of het nu gaat om gevelpanelen, reclameborden, vlaggen of wanddecoratie, wij helpen je graag. Er zijn diverse mogelijkheden in materiaal, kleur en installatie. Wij adviseren ook in het onderhoud van onze producten.  
 
Het interieur moet niet alleen een fijne werkomgeving zijn, maar is ook het visitekaartje van jouw bedrijf. Hiervoor biedt CommunicatieKanjers interieur signing aan. Hierbij kan je denken aan behang, wandbekleding en posters, maar ook aan muur-, vloer- en raamstickers. Ook items zoals  als zitzakken en kussens kunnen wij naar jouw wens personaliseren. 
 
CommunicatieKanjers verzorgt jouw project van idee tot montage. Wij zijn als het ware jouw totaalleverancier op het gebied van signing. Bovendien kunnen we door groot formaat printen een extra dimensie geven aan jouw uiting.  

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden op het gebied van sign kan je een bezoek brengen aan onze showroom, blader eens rustig door één van onze brochures of neem contact met ons op.

Ook onderweg zichtbaar zijn

(auto)Reclame

CommunicatieKanjers weet hoe belangrijk goede en professionele autobelettering is. Jouw bedrijfswagen is tenslotte je rijdende visitekaartje en het eerste wat jouw (potentiële) klant van je ziet. Jij wilt natuurlijk dat jouw wagen opvalt en de belettering perfect verzorgd is. Van simpele belettering tot volledige carwraps.

Of het nu gaat om een bestelbus of een vrachtwagen: voor alle vormen van autoreclame bent je bij ons aan het juiste adres. CommunicatieKanjers denkt en werkt met je mee, van ontwerp tot uitvoering.

Goede service en hoge kwaliteit staan bij ons altijd op nummer 1. ?

Interesse of vragen? Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op.