Communicatiekanjers is veel meer dan een doorsnee leverancier van drukwerk en signing   |   Wij zijn jouw totaalpartner in offline & online zichtbaarheid.

wij bieden een ruim assortiment

sign & (auto)reclame

CommunicatieKanjers is jouw partner in signing & (auto)reclame. Wij begrijpen het belang van visuele communicatie en wij bieden tal van mogelijkheden om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Zo valt je op tussen de concurrentie en tegelijkertijd maakt je duidelijk wat jouw aanbod is. Wij geven jouw bedrijf identiteit en zo wordt je altijd herkent door klanten en potentiële klanten. 

Reclamevlaggen

raamdecoratie

interieur styling

gevelreclame

autobelettering/wrap

beurs & evenementen

val lekker op!

sign

Signing kent tal van verschillende mogelijkheden. Wij denken graag met je mee om de beste en meest duurzame oplossingen te bedenken. Of het nu gaat om gevelpanelen, reclameborden, vlaggen  of wanddecoratie, wij helpen je graag. Er zijn diverse mogelijkheden in materiaal, kleur en installatie. Ook kunnen wij adviseren in het onderhoud.  
 
Het interieur moet niet alleen een fijne werkomgeving zijn, maar is ook het visitekaartje van jouw bedrijf. Hiervoor biedt CommunicatieKanjers interieur signing aan. Hierbij kan je denken aan behang, wandkleding en posters. Maar ook aan muur, vloer- en raamstickers. Dingen als zitzakken en kussens kunnen wij ook naar jouw wens personaliseren. 
 
CommunicatieKanjers verzorgt jouw project van idee tot montage. Wij zijn als het ware jouw totaalleverancier op het gebied van signing. Bovendien kunnen we door groot formaat printen een extra dimensie geven aan jouw uiting.  

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden op het gebied van sign kan je een bezoek brengen aan onze showroom, blader eens rustig door één van onze brochures of neem contact met ons op.

Ook onderweg zichtbaar zijn

(auto)Reclame

Drukwerk is ideaal voor grote oplages. Bij promotioneel drukwerk denken we vaak aan flyers en folders, maar ook posters, stickers, ansichtkaarten, waardebonnen, presentatiemappen, pasjes enz. Het is ook mogelijk om verpakkingsmateriaal zoals magneetdozen, wijndozen, verpakkingen en kledingkaartjes te drukken. Het kan zorgen voor een hoge attentiewaarde als het er mooi, opvallend en verzorgd uit ziet.

Elke huisstijl kan worden toegepast en wij verzorgen het ontwerp, de vormgeving en de productie van het promotionele drukwerk naar uw wens.
Tegenwoordig gaat het allemaal om persoonlijkheid, hoe het er uit ziet en hoe het is ingedeeld. CommunicatieKanjers biedt u hier tal van opties in aan en vervult uw wens.

Waar u het promotionele drukwerk ook voor wilt gebruiken, wij kunnen u hier in voorzien. B​ehoefte aan meer inspiratie? Breng een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op.

AllEscort