communicatiekanjers | jouw lokale drukkerij, signbedrijf en webdesigner

Wij zijn de one-stop-shop voor al jouw communicatie uitingen

 

De aandacht die jij en jouw bedrijf verdient. Dat is waar wij naar streven. 

Wij maken het jou graag makkelijk en doen graag voor jou waar wij goed in zijn. Wij denken met je mee en geven je graag het juiste advies.

Bij CommunicatieKanjers regel je alles onder één dak. Alles op het gebied van communicatie en communicatie-uitingen om jouw bedrijf, instelling of vereniging zichtbaar te maken en te laten opvallen.

Of het nu gaat om een logo-ontwerp, print & drukwerk, sign, promotionele artikelen, bedrijfskleding of markering & communicatie. Bij CommunicatieKanjers ben je bij het juiste adres voor al jouw                uitingen. 

 

Hoe wij zijn begonnen

vanuit huis tot compleet productiebedrijf

Jurgen en Daniël Steltenpool zijn de grondleggers van CommunicatieKanjers. Ooit zijn zij begonnen vanuit huis. Jurgen runde het bedrijf Flyerdeals vanuit een klein kantoortje in zijn huis. Een online drukwerkleverancier, met name gericht op evenementen. Daniël runde vanuit huis zijn eigen kleine ontwerpstudio Dezinz. Deze was gericht op grafische vormgeving, logo-ontwerp en webdesign.

De broers hadden al jaren het idee om samen een bedrijf op poten te zetten. Een combinatie van drukwerk, sign, grafische vormgeving en webdesign. In 2015 startten ze samen de VOF Creative Bros en sloten zich aan bij een Franchiseformule in Nederland. Zij openden een vestiging in Enkhuizen.

Het bedrijf groeide naar een volwaardig bedrijf en in de loop van de jaren zijn Nathalie Koster en Janny Barendse als medewerkers bij het bedrijf gekomen.

In mei 2022 hebben de broers Jurgen en Daniël het besluit genomen om afscheid te nemen van de franchiseformule en verder te gaan onder een nieuwe naam, namelijk CommunicatieKanjers. Een bedrijf dat zich richt op alle vormen van communicatie en communicatie-uitingen. De one-stop-shop voor bedrijven die op zoek zijn naar unieke, opvallende en kwalitatief goede communicatie-uitingen.

Handig toch?