• MARKETING, COMMUNICATIE & RECLAME

Zorg dat je zichtbaar en herkenbaar bent voor jouw doelgroep

Jij wilt natuurlijk dat jouw bedrijf of instelling goed zichtbaar en herkenbaar is voor jouw doelgroep. Jij wilt opvallen tussen de menigte. Dat doe je met de juiste uitstraling en boodschap. Maar hoe pak je dat aan en wat heb je daarvoor nodig?

CommunicatieKanjers helpt je graag om zichtbaar te zijn voor jouw doelgroep. Ook wij zijn ondernemers en begrijpen daarom maar al te goed dat het belangrijk is om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te blijven verassen en informeren. Je wilt natuurlijk dat ze weten wat je allemaal doet.

Wij helpen je met het bepalen en inzetten van de juiste strategie, campagne en reclame zodat jij lekker opvalt! 

hoe weten klanten wat ik doe?

laat zien wat je allemaal doet!

Communicatie is een belangrijk onderdeel om te laten zien wat je allemaal doet. Dat kan je doen met een scala aan mogelijkheden, maar wat past nu bij jou, jouw bedrijf, jouw onderneming of organisatie? Wij helpen je graag in het bepalen van de juiste strategie om nieuwe en bestaande klanten te laten zien wie jij bent. Wat jouw identiteit is.

Heeft jouw organisatie al een communicatie-afdeling? Geen probleem. Wij vullen hen desgewenst graag aan.

Geen communicatie-afdeling? Ook dat is geen probleem, want wij als CommunicatieKanjers nemen dan graag deze taak op ons zodat jij je bezig kunt houden met het werk waar jij goed in bent.

opvallen tussen de menigte

hoe zorg ik ervoor dat ik zichtbaar ben?

Wij helpen je met het bereiken van jou doelgroep. Wij kijken met een creatieve blik naar jouw uitingen.

Samen bepalen wij welke doelgroep je wilt bereiken en vooral wat daarvoor nodig is. We bedenken een unieke campagne die scoort. We kijken hierbij naar zowel de offline als de online kansen en helpen je daarme van A tot Z. Van flyer tot website.

op vele gebieden zichtbaar zijn

combineer

offline & online communicatie

Wij zijn er voorstander van om zowel offline als online communicatie te combineren om jouw volledige doelgroep te bereiken. Herhaling is tenslotte de kracht van de boodschap. Wij helpen je met de inzet van een goede website, social media, promotionele artikelen, bedrijfskleding, sign en print

Online zichtbaarheid

De wereld van nu kan niet zonder online zichtbaarheid. Om herkenbaar en vooral ook vindbaar te zijn voor jouw klanten is het noodzakelijk een mooie, frisse en goed werkende website te hebben. Daarnaast kan Social Media hier ook een grote bijdrage in leveren. Een combinatie van beide is helemaal top!

Wij helpen je graag aan een goede website en kunnen meedenken in het inzetten van een goed werkende social media campagne. Desgewenst kunnen wij jouw social media kanaal beheren zodat jij hier geen zorgen in hebt.

Offline zichtbaarheid

Tegenwoordig is er veel focus op online zichtbaarheid en digitale reclame. Offline zichtbaarheid wordt vaak vergeten terwijl dit veelal een nieuwe doelgroep aantrekt.

Met offline communicatie prikkel je veel meer de zintuigen en is het tastbaar. Denk maar eens aan de geur van papier en drukwerk. Tja, je kunt wel aan een tablet of telefoon ruiken, maar die ervaring is toch anders.

Met offline communicatie kun je opvallen en daar kan onze dtp afdeling je zeker mee helpen. Je kunt het personaliseren, een mooie en opvallende nabewerking geven, een bepaalde vorm geven, mensen worden namelijk online overspoeld met allerlei uitingen waardoor ze niet overal evenveel aandacht aan besteden. Het voordeel van offline uitingen is dat ze niet kunnen worden weggeklikt, waardoor ontvangers je uiting eerder lezen. 

Kortom, een combinatie van online & offline zichtbaarheid is van groot belang. Wij helpen je daarom graag met de juiste keuze hierin. Kom daarom bij ons langs, dan krijg je eerst een lekker bakje koffie of thee en bespreken we de mogelijkheden.