CommunicatieKanjers is meer dan een doorsnee leverancier van drukwerk en signing   |   Wij zijn jouw totaalpartner in visuele communicatie

Fijne feestdagen

Sinterklaas
Assortiment

Sint door de brievenbus

Sint door de brievenbus

Een brievenbusdoosjes met een leuke vulling. Denk bijvoorbeeld aan een chocoladeletter, snoepgoed, een cadeaubon, etc. Het doosje wordt voorzien van een leuke print (sleeve) met het logo van jouw bedrijf.

sint jutezakje

Strooigoed jutezakje

Verras jouw personeel of relatie met een leuk gevuld jutezakje vol strooigoed. Even lekker smikkelen. Ook leuk om weg te geven tijdens een Sinterklaasfeest. Het zakje wordt voorzien van een kaartje met jouw logo.

flesje

Sint in de fles

Een mooie gepersonliseerde fles voorzien van een etiket voorzien van jouw logo. De fles vullen wij met inhoud naar keuze zoals pepernoten, chocolade, kikkers&muizen, strooigoed etc.

Kerst & Nieuwjaars
Assortiment

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Wij bieden jou een ruim assortiment kerstpakketen. Ook voor jouw budget zit er ongetwijfeld wat bij. Wil je liever een pakket op maat? Uiteraard valt dit ook binnen de mogelijkheden.

flesje

Kerst in de fles

Een mooie gepersonaliseerde fles voorzien van een etiket voorzien van jouw logo. De fles vullen wij met inhoud naar keuze zoals choconootjes, borrelnootjes, zuurtjes, pepermunt etc.

flesje

Christmas in a box!

Een mooi doosje in de kleur zwart, craft of wit. Het doosje wordt gevuld met inhoud naar wens zoals een flesje cava, notenmix van de 'Pindabranderij', olijven, crackers, cadeaubon, etc.
Het doosje wordt voorzien van jouw logo en kan voorzien worden van een naam.
Met het kijkvenster ziet de ontvanger wat hij ontvangt.

Kerstboompje

Kerstboompje in jutezakje

Een echt kerstboompje in pot met daaromheen een jute zakje. Wij voorzien het boompje van een gepersonaliseerd kaartje met jouw logo en/of de een naam.

Ruim assortiment
kerstcatalogus

Kerst- & Nieuwjaarsgadgets

Een brochure vol met leuke ideeën en inspiraties voor kerst en oud & nieuw. Allerlei leuke presentjes welke wij kunnen voorzien van jouw logo of tekst. Ook leuk om in een kerstpakket te doen.

flesje

Kerst - & Nieuwjaarskaarten

Kies je voor een unieke en eigengemaakte kerstkaart dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naar wens ontwerpen wij voor jou een kerstkaart die niemand anders heeft. Onze DTP-ers staan voor je klaar en bespreken graag jouw wensen.

Kerstboompje

Brievenbustaart

Deze brievenbustaarten zijn met zorg gebakken en ingepakt zodat ze precies door je brievenbus passen. De unieke verpakking zorgt ervoor dat de taart helemaal gaaf bij je op de mat valt.

flesje

Kerst door de brievenbus

Een brievenbusdoosje gevuld met diverse producten zoals koekjes, snoep, pinda's, nootjes, etc. In het doosje zit een kerstkaartje welke je kan voorzien van jouw persoonlijke boodschap.

Pre-Order actie: €26,95 p/st
Kerstkistje

Wijn-/Cava kistje

Een echt uniek en leuk geschenk voor jouw personeel. Deze 2 vaks wijnkist is gevuld met een heerlijke wijn of cava en een echt kerstboompje. Voorzien van een etiket, deksel en kerstkaart met jouw logo en boodschap.

Direct bestellen

of een offerte aanvragen?

Het betreft een:

AVG & Privacy