JOUW LOKALE DRUKKERIJ EN PRINTSHOP IN ENKHUIZEN

DRUKWERK & PRINTWERK

CommunicatieKanjers is jouw lokale drukkerij en printbedrijf.

Print & Drukwerk zorgt voor een persoonlijke relatie met jouw klanten. Wij bieden je tal van opties aan in ontwerp, materiaal, beleving en denken daarin graag met je mee. Er zijn namelijk zoveel opties en mogelijkheden op gebied van drukwerk en print. Denk bijvoorbeeld aan de vele papiersoorten, foliedruk, preeg drukwerk, gelamineerd drukwerk, witprint of gepersonaliseerd drukwerk.

​Welk promotioneel druk & printwerk je ook wilt gebruiken, wij kunnen je hierin voorzien. Of het nu gaat om regulier huisstijl drukwerk, horeca drukwerk, familie drukwerk, promotioneel drukwerk of printwerk in kleine oplage. Wij zijn voor jou de juiste partij met een zeer breed assortiment en scala aan mogelijkheden. Desgewenst kunnen we je hierin persoonlijk advies geven als je bij ons langs komt. Dat is ook precies waar onze kracht zit ten opzichte van een online drukkerij.

Zien we je snel?

Briefpapier

Briefpapier

Briefpapier vormt samen met visitekaartjes en enveloppen de basis van elke huisstijl. Wij drukken jouw briefpapier in full-color op diverse papiersoorten, papiergewichten en op ieder gewenste maat.

Folders

Folders

Een folder nog steeds een uitstekend middel om jouw doelgroep van informatie te voorzien. Wij ontwerpen, drukken en werken je folder af met de vouw of perforatie die je wilt. De opties zijn eindeloos.

Posters

Posters

Posters zijn een effectieve en goedkope manier om jouw bericht met iedereen te delen. Bij ons kun je posters op alle formaten krijgen. Tot wel 120 cm breed. Geschikt voor binnen of buiten.

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Jouw werk is je visitekaartje, dus ook je visitekaartje moet dat uitstralen! De kans op een goede eerste indruk als bedrijf heb je maar één keer. Kies daarom voor visitekaartjes die precies dat uitstralen wat je wilt.

Enveloppen

Enveloppen

Het bedrukken van een enveloppe is een uitgelezen kans om de aandacht van jouw lezer te trekken. Wij bedrukken enveloppen in diverse soorten en maten, met en zonder venster.

Brochures

Brochures

Wij drukken brochures in de vorm van een catalogus, verenigingsblad of programmaboekje ter promotie van je bedrijf! Een brochure wordt over het algemeen geniet. Wil je een mooie rug? Kies dan voor een magazine.

Flyers

Flyers

Met flyers kun je gemakkelijk een kort bericht verspreiden, zonder je publiek te overweldigen. Wij ontwerpen en bedrukken jouw flyer in elke gewenste oplage en formaat.

Direct bestellen

of een offerte aanvragen?

Het betreft een:

AVG & Privacy

9 + 1 =

Wanneer (offset) Drukwerk?

Printwerk is ideaal voor kleine oplage en om informatie te personaliseren. Bij promotioneel printwerk kun je denken aan simpele A4’tjes maar ook aan boekjes, flyers, folders, posters en visitekaartjes.

Met printwerk kan elke huisstijl toegepast worden en volledig worden gepersonaliseerd. Wij verzorgen het ontwerp, vormgeving en productie van jouw printwerk. Printwerk is tastbaar, het zijn items die mensen houden en kunnen meenemen. Het printwerk zorgt dus voor een hogere attentiewaarde bij jouw klanten en zorgt voor het goed overbrengen van de boodschap.

Waar je het printwerk ook voor wilt gebruiken, wij kunnen je hier in voorzien. Wil je jouw printwerk voorzien van foliedruk, UV-lak, spot-UV, laminaat of andere specials? Wij helpen je graag verder.

B​ehoefte aan meer inspiratie? Breng een bezoek aan onze showroom in Enkhuizen of neem contact met ons op.

Wanneer Printwerk?

Drukwerk is ideaal voor grote oplages. Bij promotioneel drukwerk denken we vaak aan flyers en folders, maar ook posters, stickers, ansichtkaarten, waardebonnen, presentatiemappen, pasjes enz. Het is ook mogelijk om verpakkingsmateriaal zoals magneetdozen, wijndozen, verpakkingen en kledingkaartjes te drukken. Het kan zorgen voor een hoge attentiewaarde als het er mooi, opvallend en verzorgd uit ziet.

Elke huisstijl kan worden toegepast en wij verzorgen het ontwerp, de vormgeving en de productie van het promotionele drukwerk naar jouw wens.
Tegenwoordig gaat het allemaal om persoonlijkheid, hoe het er uit ziet en hoe het is ingedeeld. CommunicatieKanjers biedt je hier tal van opties in aan en vervult graag al jouw wens.

Waar je het promotionele drukwerk ook voor wilt gebruiken, wij kunnen je hier in voorzien. B​ehoefte aan meer inspiratie? Breng een bezoek aan onze showroom in Enkhuizen of neem contact met ons op.