Communicatiekanjers is veel meer dan een doorsnee leverancier van drukwerk en signing   |   Wij zijn jouw totaalpartner in offline & online zichtbaarheid.

Jouw lokale drukkerij en printshop in enkhuizen

Print / Drukwerk

CommunicatieKanjers is jouw lokale drukkerij en printbedrijf. Print & Drukwerk zorgt voor een persoonlijke relatie met jouw klanten. Wij bieden je tal van opties aan in ontwerp, materiaal en beleving en denken daarin graag met je mee. Er zijn namelijk zoveel opties en mogelijkheden op gebied van drukwerk en print. Denk bijvoorbeeld aan vele papiersoorten, foliedruk, preeg drukwerk, gelamineerd drukwerk, witprint of gepersonaliseerd drukwerk.

​Welk promotioneel druk & printwerk je ook wilt gebruiken, wij kunnen je hierin voorzien. Of het nu gaat om regulier huisstijl drukwerk, horeca drukwerk, familie drukwerk, promotioneel drukwerk of printwerk in kleine oplage. Wij zijn voor jou de juiste partij met een zeer breed assortiment en scala aan mogelijkheden. Desgewenst kunnen we je hierin persoonlijk advies geven als je bij ons langs komt. Dat is ook precies waar onze kracht zit ten opzichte van een online drukkerij.

Zien we je snel?

Brochures

FLYERS

enveloppen

visitekaartjes

posters

en meer…

Ideaal voor kleine oplage

Printwerk

Printwerk is ideaal voor kleine oplage en om informatie te personaliseren. Bij promotioneel printwerk kun je denken aan simpele A4’tjes maar ook aan boekjes, flyers, folders, posters en visitekaartjes.

Met printwerk kan elke huisstijl toegepast worden en volledig worden gepersonaliseerd. Wij verzorgen het ontwerp, vormgeving en productie van jouw printwerk. Printwerk is tastbaar, het zijn items die mensen houden en kunnen meenemen. Het printwerk zorgt dus voor een hogere attentiewaarde bij jouw klanten en zorgt voor het goed overbrengen van de boodschap.

Waar je het printwerk ook voor wilt gebruiken, wij kunnen je hier in voorzien. Wil je jouw printwerk voorzien van foliedruk, UV-lak, spot-UV, laminaat of andere specials? Wij helpen je graag verder.

B​ehoefte aan meer inspiratie? Breng een bezoek aan onze showroom in Enkhuizen of neem contact met ons op.

top voor grote oplagen

Drukwerk

Drukwerk is ideaal voor grote oplages. Bij promotioneel drukwerk denken we vaak aan flyers en folders, maar ook posters, stickers, ansichtkaarten, waardebonnen, presentatiemappen, pasjes enz. Het is ook mogelijk om verpakkingsmateriaal zoals magneetdozen, wijndozen, verpakkingen en kledingkaartjes te drukken. Het kan zorgen voor een hoge attentiewaarde als het er mooi, opvallend en verzorgd uit ziet.

Elke huisstijl kan worden toegepast en wij verzorgen het ontwerp, de vormgeving en de productie van het promotionele drukwerk naar jouw wens.
Tegenwoordig gaat het allemaal om persoonlijkheid, hoe het er uit ziet en hoe het is ingedeeld. CommunicatieKanjers biedt je hier tal van opties in aan en vervult graag al jouw wens.

Waar je het promotionele drukwerk ook voor wilt gebruiken, wij kunnen je hier in voorzien. B​ehoefte aan meer inspiratie? Breng een bezoek aan onze showroom in Enkhuizen of neem contact met ons op.

laat je inspireren

portfolio printwerk

Hieronder een kleine selectie uit onze portfolio Printwerk. Bekijk alles via de knop hieronder.

een kijkje in de keuken

portfolio drukwerk

Hieronder een kleine selectie uit onze portfolio Printwerk. Bekijk alles via de knop hieronder.