Dat wordt smullen!

Brievenbustaart

Vanaf €31,-
Ambachtelijke Kerstbrood (groot)

Ambachtelijke Kerstbrood (groot)

Een brievenbusdoosjes met een heerlijke verse kerstbrood (groot en klein verkrijgbaar). Het pakket is inclusief serveerplank, kerstbrood met zuivere amandelspijs, in folie met strik.

€13,72
gevulde speculaas

Gevulde Speculaas

''Wie zoet is krijgt lekkers.'' Zodra het Heerlijk Avondje dichterbij komt, bieden wij graag deze december klassieker. Tijdens de gure najaarsavonden ruik je de geuren van de heerlijkste speculaaskruiden en 100% amandelspijs.

€9,13
amandelcake

Amandelcake

Gemaakt van vers amandelmeel en échte roomboter en een vleugje liefde. En dat proef je terug! Zo'n amandelcake, die moet je eens geprobeerd hebben. Lekker bij de koffie of tussendoor!

€13,72
Kersencake

Kersencake

.Deze kersencake is heerlijk bij de frisse voorjaarsdagen. Bereid met 100% roomboter en smaakvolle gele room gecombineerd met heerlijke kersen. Een echte heerlijke en smeuige Betuwse klassieker

€13,72
Brownie

Brownie

Wie houdt er nu niet van Chocolade? Deze Brownie is smeuïg van binnen, maar heeft ook een goede bite van buiten. Precies zoals je hem graag eet. Gemaakt van de allerbeste chocolade en met verse roomboter.

€11,88
appeltaart

Appeltaart

Niets lekkerder dan een verse Appeltaart toch?. Deze appeltaart zit boordevol handgeschilde appels uit de Betuwe. En die zijn ook nog eens duurzaam geteeld. De taart is gemaakt met echte roomboter, een heerlijk snuf kaneel en lekkere rozijntjes. Zalig met een toefje slagroom (niet bij inbegrepen).

€11,88
boterkoek

Boterkoek

Een echte Hollandse klassieker. En mix van 100% echte roomboter, suiker en Zeeuwse bloem van de hoogste kwaliteit. Hij is goudgeel van kleur en is lekker smeuïg. Heb je hem liever hard en knapperig? Zet hem in de koelkast, dan stolt de boter vanzelf weer op!

€13,72
Panettone Cake

Panettone Cake

Gemaakt van een zacht, luchtige en zoete deeg wat weg heeft van een cake. Deze is onmisbaar bij het kerstontbijt, maar is ook heerlijk als dessert of gewoon als tussendoortje. In Italië eten ze dit graag tezamen met een goede kop cappucinno

€11,88
notencake

Notencake

Vers gebrande noten!. Hoe lekker is dat? Deze notencake is lekker smeuïg en heeft als topping een mix van cashews, paranoten, hazelnoten, amandelen en pinda's. Het cakebeslag is gemaakt met echte roomboter. Dit is echt smullen hoor!

Direct bestellen

of een offerte aanvragen?

Gewenst product:

Wil je een kaartje erbij schrijven?

Het betreft een:

AVG & Privacy