CommunicatieKanjers is meer dan een doorsnee leverancier van drukwerk en signing   |   Wij zijn jouw totaalpartner in visuele communicatie

wij bieden een ruim assortiment

bedrijfskleding

CommunicatieKanjers is jouw partner op gebied van werk- en bedrijfskleding. Wij bieden je een ruim assortiment aan kleding. Of je nu op zoek bent naar een T-shirt, werkbroek of Hi-Vis werkkleding, bij ons ben je aan het juiste adres. Vanuit ons zusterbedrijf Workwear4you bieden wij jou een showroom aan waar je jouw kleding kunt zien, voelen, passen en ervaren.

Wij voorzien al jouw kleding van een logo middels bedrukken en borduren en doen dit alles in huis. Hiermee hebben wij de volledige controle op de kwaliteit.

Ben je bouwvakker, werk je in de horeca, ben je beveiliger of schilder. Voor ieder beroep hebben wij geschikte kleding.

Bedrukken

borduren

personaliseer jouw (bedrijfs)kleding

Jouw medewerkers zijn letterlijk het visitekaartje van je bedrijf. Dan is het belangrijk dat zij dit ook uitstralen. Wanneer je kleding laat bedrukken zijn jouw medewerkers makkelijk te herkennen voor je omgeving en klanten. Bovendien creëert dit ook een gevoel van eenheid binnen je team. Laat bijvoorbeeld jouw logo en/of huisstijl op je kleding bedrukken of borduren.

Jouw kleding bedrukken kan ook van praktisch nut zijn, wanneer het bijvoorbeeld om evenementen gaat. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers die instructies aan mensen moeten geven. Wanneer je jouw kleding laat bedrukken weet de omgeving direct wat de functie van de medewerker is.

Ben je een bedrijf, evenementenorganisator, vereniging of instelling? Dan ben je bij ons op het juiste adres voor het bedrukken en borduren van kleding. Uiteraard kan je zelf kleding aanleveren, maar het is ook mogelijk om een keuze te maken uit ons ruime assortiment promotionele kleding, bedrijfskleding of werkkleding. Daarnaast hebben we ook een mooi assortiment sportkleding. Deze kunnen we zelf geheel custom made bedrukken. Wij zijn van alle markten thuis en denken graag met je mee.

kleding bedrukken 

Bij CommunicatieKanjers kan je diverse soorten kleding en textiel laten bedrukken. Wij werken hiermee samen met ons zusterbedrijf Workwear4you. Je hebt daarbij keuze uit een groot assortiment kleding voor alle mogelijke branches en zakelijke doeleinden. Wij kunnen jouw bestelling snel leveren wanneer je dit op korte termijn nodig hebt. Van T-shirts tot overhemden, wat je ook nodig hebt, CommunicatieKanjers helpt je graag verder!  

Mogelijkheden drukken op kleding 
Wil je de achterkant van een t-shirt bedrukt hebben of de mouw, of beide, Bij CommunicatieKanjers kun je kiezen voor bedrukking op alle plaatsen en heel mogelijke kledingstukken. Het is ook mogelijk om broeken en zelfs schoenen te bedrukken. 
 
Assortiment kleding 
Kies je bijvoorbeeld voor een T-shirt dan heb je keuze uit diverse soorten halzen en stijlen. Zo hebben wij een groot assortiment met ronde halzen en met V-halzen.  
 
Meedenken 
Vind je het lastig om een keuze te maken? CommunicatieKanjers denkt graag met je mee over de mogelijkheden. Zo komen we altijd tot een oplossing die past bij jouw vraag en het gewenste budget. 

 
Wasvoorschriften 
Het is mogelijk om de shirts en andere kleding te wassen. Echter raden wij wel aan om van tevoren hier goed naar te kijken. Zo hou je de opdruk van goede kwaliteit en heb je er jaren plezier van. Zo vinden wij het van belang dat de eerste paar keren de kleding met de hand wordt gewassen. Daarna kan het op maximaal 40ºC gewassen worden mits de kleding binnenstebuiten wordt gedraaid. Tevens raden we aan om de bedrukte kleding niet in de droger te doen maar gewoon aan de waslijn te hangen. 

borduren

Een logo borduren op kleding? Dat kan in onze professionele borduurstudio. Hier voorzien wij allerlei soorten textiel van logo’s, afbeeldingen en teksten . Je kunt er voor kiezen om jouw eigen kleding of textiel aan te leveren of je kunt kiezen uit ons ruime aanbod (bedrijfs)kleding. Dit aanbod bestaat uit kwalitatieve werkkleding, sportkleding, vrijetijdskleding en promotionele kleding vanaf de kleinste maatjes tot 5XL. In de showroom van ons zusterbedrijf Workwear4you kun je de kleding fysiek bekijken en komen passen of wij kunnen je pasmodellen aanbieden.

Jouw kleding laten borduren is al mogelijk vanaf 1 stuk, tot aan duizenden stuks. Wil je weten wat je allemaal kunt laten borduren? Kom dan gerust eens bij ons langs of neem contact met ons op.

Waar zijn de voordelen van borduring?

  • Geschikt voor kleinere, weinig gedetailleerde ontwerpen zoals logo’s
  • Geschikt voor beperkte oplagen en/of materiaal dat niet goed bedrukt kan worden
  • Luxe uitstraling
  • Personaliseren van dure materialen
  • Kleurvast, stijlvast en wasbestendig