CommunicatieKanjers is meer dan een doorsnee leverancier van drukwerk en signing   |   Wij zijn jouw totaalpartner in visuele communicatie

Op zoek naar aandacht voor je bedrijf of product? 

Promotionele artikelen

Wil je jouw naamsbekendheid vergroten, de verkoop van je producten stimuleren of je relaties en klanten belonen? CommunicatieKanjers is jouw leverancier op gebied van promotionele artikelen en giveaways. Met een breed assortiment promotionele artikelen heb je bij ons altijd de beste keuze! Ook maatwerk is mogelijk. Denk daarbij aan giveaways gemaakt op basis van jouw ontwerp, logo of merk. Wij kunnen snel schakelen en daardoor ook snel leveren.

Online is er een breed scala aan promotionele artikelen te vinden. Nadeel is vaak dat je deze in grote getalen moet inkopen. Bij CommunicatieKanjers is het mogelijk om ook in kleine aantallen in te kopen. Zo voorkom je een grote voorraad waar je uiteindelijk niets meer mee doet.

Wij vinden het belangrijk dat je de juiste keuze maakt in promotionele artikelen. CommunicatieKanjers denkt graag met je mee in de keuze die je maakt. Past het product bij jouw bedrijf? Past het binnen jouw budget? Is het inzetten van het betreffende product wel effectief voor jouw bedrijf?

Of het nu gaat om bedrukte pennen, bidons, tassen, bierviltjes, handdoeken, drinkflessen. Bedenk het en wij bedrukken het!

Wij hanteren diverse druktechnieken zodat het goed toepasbaar is voor jouw gekozen product. Van zowel tampondruk, full-color druk alswel lasergraveren. Kortom, veel is mogelijk.

Wij geven je graag advies op maat.

bekijk onze online catalogi boordelvol gave ideeën